6 situatii neprevazute pentru care creditul pana la salariu reprezinta o buna optiune

Viata ne rezerva o multime de surprize, insa multe dintre ele apar in cel mai nepotrivit moment! Astfel, chiar si cu un salariu mare, tare greu ne este sa prezicem cu exactitate cand vom avea nevoie de o suma suplimentara de bani pentru a acoperi cheltuieli neprevazute.

Sanatatea, educatia si micile reparatii ale masinii sau in locuinta sunt doar cateva dintre cheltuielile stringente, care nu suporta amanare. Daca nu te tenteaza ideea de a cere bani imprumut de la cunoscuti (astfel incat ei sa nu stie impasul financiar in care te afli), cea mai buna si secreta optiune de a dispune de numerar este sa optezi pentru creditul pana la salariu oferit de unul dintre IFN-urile din Romania.

Ce reprezinta un credit pana la salariu?

Asa cum indica si numele, creditul pana la salariu este un imprumut pe termen scurt, menit sa acopere o nevoie financiara urgenta pana la urmatorul salariu. Un credit rapid pana la salariu iti ofera o suma modica de bani pentru a face fata cheltuielilor aparute neasteptat.  Acest tip de imprumut mai poarta denumirile de “avans de salariu”, “imprumut pe termen scurt”, “imprumut pana la ziua de plata” sau “imprumut rapid”.

Practic, solicitantii completeaza o cerere online pentru o suma mica de bani, pe care urmeaza sa o ramburseze in urmatoarea zi de plata sau in termen de cateva saptamani. Procesul de solicitare este rapid si necesita un minim de documente, ceea ce transforma aceste imprumuturi in variante atractive pentru persoanele care au nevoie urgenta de bani.

Rata dobanzii pentru aceste imprumuturi este mai mare decat la alte tipuri de credite, din cauza riscului mai mare pe care si-l asuma creditorul si a accesibilitatii fondurilor. Daca imprumutul nu este rambursat la timp pot fi aplicate comisioane si penalitati suplimentare.

In ciuda costurilor lor mai ridicate, creditele pana la salariu pot fi utile in situatii de urgenta, cand ai nevoie de acces rapid la fonduri pentru a acoperi cheltuielile neprevazute, precum:  

Cheltuieli medicale neprevazute

O boala sau un accident neprevazut aduc o multime de cheltuieli medicale – facturi de spital, medicamente si consultatii. In astfel de cazuri, un credit pana la salariu de la Best Credit IFN iti poate oferi fondurile de care ai nevoie pentru a face fata acestor cheltuieli.

Reparatii auto de urgenta

Daca masina se defecteaza si este principalul mijloc de transport pentru a ajunge la serviciu sau pentru a-ti indeplini alte responsabilitati zilnice, reparatia ei devine o urgenta. Un credit pana la salariu te ajuta sa acoperi costurile si sa scapi de stres in cel mai scurt timp. va 

Intretinerea locuintei

O defectiune a sistemului de incalzire sau racire, achizitia unui aparat de aer conditionat modern sau o scurgere de apa ce a afectat mobila si pardoseala pot aparea in cel mai nepotrivit moment. Un credit pana la salariu te ajuta sa rezolvi rapid aceste probleme.

Investitii in educatie

Pentru a-ti asigura o cariera de succes, uneori este necesar sa investesti in educatie. Daca ai nevoie de bani pentru a incepe un curs de formare profesionala sau un program de studii, un credit pana la salariu poate fi un instrument util.

Evenimente neprevazute

Din pacate, unele evenimente, cum ar fi un deces sau o boala grava a unui membru de familie, pot duce la cheltuieli mari. Un credit pana la salariu iti va oferi flexibilitatea financiara de care ai nevoie in astfel de situatii.

Calatorii de urgenta

Fie ca este vorba de o problema de familie sau de o oportunitate profesionala, uneori este necesara o calatorie neplanificata. In aceste cazuri, un credit pana la salariu iti va acoperi costurile de transport, cazare si alte cheltuieli de calatorie.