Ai ramas in pana de bani pana la salariu? Iata 4 idei pe care sa le pui in aplicare!

Sa ramai fara bani nu este un sentiment tocmai placut, mai ales cand mai e cale lunga pana la urmatorul salariu. Ei bine, cresterile de preturi, dar si timpul petrecut la birou aduc cheltuieli suplimentare: mai ceva de rontait, mai o plecare cu taxiul.

Daca ai ramas in pana de bani, este foarte important sa nu disperi. Oricand poti cere imprumuturi rudelor sau prietenilor dar, cu siguranta, vrei sa eviti discutiile cu privire la cheltuielile nesabuite pe care le faci. Cei mai multi nu te vor intelege.

Inainte sa disperi, iata cateva idei creative prin care poti face rost de bani repede:

In primul rand, evita cheltuielile inutile

Spre exemplu, poti inceta sa iti mai cumperi cafea in fiecare zi si sa o prepari acasa. La fel de bine poti renunta la mesele in oras, in favoarea celor pregatite acasa. Cand faci baie nu mai umple cada, ci foloseste dusul rapid – economia se va vedea pe factura de utilitati. Este important sa iti faci un sistem de organizare a banilor – venituri si cheltuieli – si sa organizezi mai bine banii, pentru a elimina risipa.

Ia-ti un al doilea job

Mai intai, asterne pe hartie aptitudinile pe care le ai, apoi incepe cautarea. Spre exemplu, daca iti place sa conduci, o buna idee de second job este sa faci curierat, sa transporti persoane sau chiar sa devii personal shopper pentru persoanele care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a merge la cumparaturi.

Opteaza pentru un imprumut de urgenta, pana la salariu

Daca ai nevoie stringenta de o suma de bani mai consistenta, o buna idee este sa apelezi la un imprumut de la o firma specializata, asa cum este Best Credit IFN. Primesti rapid banii, ceea ce inseamna ca stabilitatea ta financiara nu va fi afectata.

Un credit pana la salariu este cea mai buna optiune de a avea banii rapid, in doar 24 de ore. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul online, iar un consultant de credite te va contacta pentru a stabili cel mai bun plan pentru tine si nevoile pe care le ai. Completezi datele din formular, semnezi anexa de la Anaf si ai scapat de o grija.

Un credit pana la salariu poate fi accesat si de persoanele care au intarzieri inregistrate in Biroul de Credit, dar si persoanele varstnice, care incaseaza pensie. Odata semnat contractul, poti incasa banii direct in cont sau de la unul dintre sediile Best Credit IFN.

Asadar, cu atatea optiuni, de ce trebuie sa iti mai faci griji?