Cand optezi pentru un credit rapid, pana la salariu?

Pentru cei mai multi dintre noi, sarbatorile, zilele de nastere si chiar concediul pot fi o sursa de stres, mai ales cand nu avem suficienti bani disponibili. Si cum multe dintre aceste ocazii au loc intre salarii, avem un motiv in plus de stres. 

O buna modalitate de a rezolva aceste probleme este sa optezi pentru un credit pana la salariu, pe care il poti lua rapid de la orice IFN. Astfel, te vei putea bucura de zilele de nastere sau chiar de concediu fara sa mai ai problema banilor. Iar de returnat, companiile vor gasi o solutie potrivita pentru nevoile tale.

Cand este util un credit pana la salariu?

Iata 10 situatii in care creditul pana la salariu poate fi o sursa de oxigen pentru tine:

  • Cand trebuie sa iti schimbi anvelopele;
  • Cand trebuie sa faci ITP-ul sau mici reparatii la masina;
  • Vrei o escapada la munte sau la mare;
  • Ai nevoie de bani pentru a redecora locuinta sau a-ti cumpara noi piese de mobilier;
  • Ai nevoie de un laptop sau un telefon nou;
  • Vrei sa ii cumperi viitoarei sotii inelul de logodna;
  • Vrei sa investesti in educatie – cursuri de limbi straine, spre exemplu;
  • Vrei sa iti incepi o afacere;
  • Sarbatorile sau Black Friday-ul vine cu reduceri consistente si vrei sa faci o achiziție;
  • Ai facturi care trebuie achitate: intretinere, telefon, facturi medicale.

Cum poti solicita un credit pana la salariu de la Best Credit IFN?

Atunci cand optezi pentru un credit rapid de la Best Credit IFN poti alege suma de care ai nevoie, care poate fi cuprinsa intre 500 si 7000 de lei. Trebuie doar sa completezi formularul online cu datele personale, sa adaugi fotografia cartii de identitate, apoi astepti sa fii contactat de un reprezentant al institutiei.

Odata aprobat imprumutul, in functie de suma creditata, ai doua optiuni de rambursare: fie la primul salariu, fie in rate, de pana la 18 luni. Un avantaj major este ca nu trebuie sa mergi la ghiseul bancar pentru a primi banii, ci ii poti primi in contul personal.

Cine poate beneficia de un credit pana la salariu?

Echipa Best Credit este formata din oameni tineri, care cunosc indeaproape problemele financiare cu care romanii se confrunta. Astfel, ei vor gasi si pentru tine cea mai buna solutie de creditare si rambursare a creditului, astfel incat sa nu iti fie afectat bugetul lunar de plata ratei. 

Persoanele care pot obtine un credit sunt cele trecute de 18 ani, care nu figureaza in Biroul de Credit, dar si persoanele ale caror singure venituri sunt reprezentate de pensii.