Lucruri pe care trebuie sa le stii cand vrei un credit cu buletinul!

Ai ramas in pana de bani si nu stii cum sa scoti camasa? Trebuie sa iti cumperi urgent un nou cuptor sau o masina de spalat si nu stii unde ar fi mai bine sa apelezi? Cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor legate de lipsa fondurilor este sa contractezi un credit cu buletinul de la BEST CREDIT!

Faptul ca poti imprumuta o suma de bani rapid, fara multa birocratie si drumuri la oficiile bancare sunt doar doua dintre motivele pentru care romanii prefera sa apeleze la serviciile oferite de IFN-uri. 

Iata ce trebuie sa faci pentru a obtine un credit cu buletinul

Creditul cu buletinul este cunoscut ca fiind credit rapid de nevoi personale, iar suma imprumutata nu poate depasi maximum 4000 de lei, in functie de IFN-ul pentru care optezi. Astfel, sumele de bani astfel obtinute sunt pentru a rezolva probleme sau situatii urgente, cum ar fi plata unei facturi, achizitia de electrocasnice sau chiar pentru situatii deosebite in familie.

De regula, acest tip de credit online se ofera pe o perioada scurta de timp, de regula pana la urmatorul salariu. Spre deosebire de banca, atunci cand apelezi la un IFN nu trebuie sa aduci o multime de documente justificative referitoare la salariu si nici nu trebuie sa faci multe drumuri la ghiseele bancare.

Cu o simpla cerere, un IFN iti poate da suma solicitata! IFN-urile sunt mult mai flexibile decat bancile si imprumuturile conventionale. Trebuie doar sa gasesti compania IFN potrivita, in care ai incredere si care iti ofera cele mai bune optiuni de rambursare. Apoi, intri pe site, completezi o cerere cu datele tale personale si o copie de pe buletin, iar in scurt timp vei fi contactat de un agent pentru a discuta despre creditare. De regula, imprumutul cu buletinul are termen de aprobare de 30-60 de minute, dar poate dura si 24 de ore pana vei fi contactat telefonic. 

Odata acceptat creditul, tu iti alegi modul de primire a sumei de bani imprumutata. Suma va fi in lei si poti intra in posesia ei fizic, de la ghiseul IFN-ului, sau online, prin virament bancar. 

Conditii pentru accesarea unui credit doar cu buletinul

Dincolo de copia de pe buletin, este important sa stii ca persoanele care pot contracta un astfel de credit sunt cele care au cetatenia romana si un act de identitate valabil. Ca si varsta, pot contracta un credit persoanele trecute de 18 ani, care au o suma minima incasata lunar de 700 de lei. De asemenea, este important de mentionat faptul ca aceasta suma nu trebuie sa fie reprezentata doar de salariu, ci pot proveni si din chirii, pensii, drepturi de autor si chiar dividente.

Care este dobanda unui credit cu buletinul?

Dobanda unui credit online depinde de la un IFN la altul. De regula, cand aplici pentru prima data dobanda este 0, iar asta poate fi un plus pentru tine, indiferent pentru ce ai nevoie de bani rapid.

Alte IFN-uri ofera 30 de zile fara dobanda; dupa care, se aplica dobanzi zilnice sau lunare. Trebuie sa stii ca, in mod normal, dobanzile pentru creditele cu buletinul sunt cuprinse intre 0.5% si 0.99% pe zi.