Nu împrumuta bani de la prieteni! Iată motivele

Lipsa banilor este o problemă care poate provoca și mai multe neplăceri dacă nu este gestionată corectă. Este un lucru extrem de incomod să vorbești despre asta, dar cu siguranță te-ai aflat și tu în situații din acestea în care ai avut crize financiare și ai căutat bani cu disperare.

Chiar dacă prietenii par a-ți fi la îndemână, astăzi îți vom prezenta câteva motive pentru care nu merită să faci acest lucru.

Împrumuturile între prieteni creează situații stresante

Atunci când apelezi la un împrumut de la un prieten, de foarte multe ori nu ajungeți să stabiliți câteva condiții, ce țin de termenul pentru rambursare a banilor sau dobânda. Astfel, nu știi care sunt așteptările creditorului, până când este dispus să aștepte, iar incertitudinea creează situații stresante.

Cel care împrumută se simte dator mai mult decât este

Postura aceasta este descrisă de un proverb vechi, care spune așa : ” cel care ia cu împrumut devine robul celui care dă cu împrumut”. Fix aceasta este postura în care te afli atunci când ai luat bani de la cineva: simți că trebuie să-i mulțumești mereu și te simți mult mai îndatorat, chiar și moral, decât este cazul.

Ai parte de situații stânjenitoare

O situație extrem de neplăcută este să ți se reamintească continuu că ai o datorie sau să eviți să te întâlnești cu persoana care te-a împrumutat. Din aceste cauze, discuțiile care ar putea intervenii între voi doi sunt tensionate și astfel ajungeți să vă evitați în mod reciproc.

Împrumutul unui prieten nu îți este un real ajutor

Atunci când împrumuți bani consideri că ai fost ajutat, însă, în realitate, ți s-a deschis o calea spre un interes. De la prieteni poți cere un sfat mai degrabă decât bani.

Pentru  a ieși dintr-o situație grea în care banii reprezinta singura modalitate de soluționare apelează la un credit pana la salariu.

Cum aplici pentru un credit de la BEST CREDIT?

Nimic mai simplu! În primul rând trebuie să completezi un formular în aplicație sau să ne trimiți un mesaj. În cel mai scurt timp vei fi sunat de către unul din reprezentantii nostri. Un consilier va comunica cu tine de la început și îți va prezenta variantele de credit potrivite pentru tine, astfel încât să îți poți rezolva problemele, dar să nu-ți creeze vreun disconfort financiar lunar. Următorul pas este semnarea contractului, iar apoi îți poți primi banii. Poți opta pentru varianta de a-ți fi virați în cont sau îi poți ridica numerar, în funcție de nevoile și preferințele tale.