Credit rapid!

Credit de nevoi personale pentru ce vrei tu

Planurile tale pot deveni realitate cu un credit de nevoi personale. Daca pana acum nu ai avut un buget care sa te poata ajuta in realizarea a tot ce ti-ai dorit, atunci este momentul sa apelezi la cel mai bun credit de nevoi personale. Un credit de nevoi personale este un tip de credit de consum, pentru care nu trebuie sa specifici motivul pentru care ti-l doresti si nici sa prezinti anumite dovezi ale folosirii acestuia.

Cea mai avantajoasa banca pentru credit de nevoi personale suntem noi, Best Credit. Best Credit este format dintr-o echipa de tineri capabili si cu experienta in domeniul financiar, care te vor sustine de la completarea formularului, pana in momentul in care trebuie sa achiti ratele aferente creditului pe care l-ai ales.

Proiecte noi!

Pana la 60.000 de lei.

Aproape de tine!

Dobanzi avantajoase

Raspuns rapid

Aprobare si procesare rapida.

Cum Functioneaza?

Completeaza datele in aplicatia ON-LINE sau lasa-ne un mesaj. Vei fi contactat de un Consilier BEST CREDIT in mai putin de 24 de ore.
Daca solicitarea ta de credit e aprobata, te asteptam la sediul nostru pentru semnarea Contractului de credit sau vei semna Contractul de credit indrumat telefonic de un Consilier BEST CREDIT.

In functie de optiunea ta, banii iti vor fi virati intr-un cont bancar sau ii vei ridica in numerar de la unul din sediile/punctele noastre de lucru.

Intarzieri

Se accepta intarzieri la Biroul de Credit!

Seniori

Sustinem seniorii, de aceea produsele noastre le sunt si lor disponibile.

Proces rapid

Aplica pentru credit si in maxim 24h ai banii.

Rate fixe

Rate fixe, in moneda RON, pentru a nu fi afectat de cresterea valutara.

 • 1

  Aplica pentru un credit de nevoi personale prin una din urmatoarele modalitati:

  1.Completeaza datele in aplicatia APLICA ON-LINE pentru un credit

  2. Completeaza Formularul de contact

  3. Apeleaza Relatii cu clientii: 0350/919

  4. Vino in punctele noastre de lucru

 • 2

  Completeaza documentele!

  Printeaza, completeaza si semneaza Acordul ANAF, Cererea de credit preliminara si Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Trimite-le scanat la adresa de
  e-mail office@bestcreditifn.ro impreuna cu cartea de identitate sau incarca-le in aplicatia APLICA ON-LINE pentru un credit.

  Documente necesare
 • 3

  Best Credit incepe analiza dosarului.

  Vei primi un raspuns in 24h!

 • 4

  Aprobarea creditului.

  Daca solicitarea ta de credit e aprobata, te asteptam la sediul nostru pentru semnarea Contractului de credit sau vei semna Contractul de credit indrumat telefonic de un Consilier BEST CREDIT.

  In functie de optiunea ta, banii iti vor fi virati intr-un cont bancar sau ii vei ridica in numerar de la unul din sediile/punctele noastre de lucru.

Cum poti intra in posesia unui credit de nevoi personale?

Pe site-ul nostru, vei gasi un calculator credit de nevoi personale. Astfel, iti vei putea seta valoarea pe care ti-o doresti sa o aiba un credit de nevoi personale online si vei putea vedea exact valoarea lunara pe care trebuie sa o inapoiezi. Dupa ce ai facut acest pas, te vom invita sa completezi cu datele tale personale pe aplicatia ON-LINE sau ne poti lasa un mesaj, in cazul in care ai nevoie de ajutor si indrumare. Daca solicitarea ta de credit a fost aprobata, vei fi anuntat de catre unul dintre specialistii nostri financiari, iar mai apoi, te vom ajuta in semnarea contractului. Banii se vor vira direct in contul bancar pe care ni l-ai oferit sau ii vei putea ridica numerar de la unul dintre punctele noastre de lucru.

De ce un credit de la Best Credit este cel mai avantajos credit de nevoi personale?

Noi consideram ca un credit de nevoi personale de la Best Credit este cel mai avantajos credit de nevoi personale deoarece iti oferim o dobanda fixa. Mai mult decat atat, poti aplica chiar daca figurezi ca restantieri la Biroul de Credit sau chiar daca esti senior. Acest lucru este posibil deoarece ne dorim sa va oferim oportunitatea de a va indeplini visurile, indiferent de varsta si statut social. Cu atat mai mult, rata pentru cel mai bun credit de nevoi personale, va avea o valoare fixa, in RON, pentru a nu fi afectata de fluctuatiile valutare.

Cate luni trebuie sa ai lucrate pentru un credit de nevoi personale?

Fiecare banca isi seteaza numarul de luni pe care un beneficiar le are lucrate, pentru a fi eligibil pentru un credit de nevoi personale online. In cazul Best Credit, este necesar sa ai doar minimum o luna vechime la locul de munca pentru a putea aplica online si fara probleme pentru un credit de nevoi personale.

Sunt banci care ofera credit de nevoi personale cu ipoteca, insa noi iti oferim un credit de nevoi personale fara ipoteca si cu o dobanda fixa, astfel incat tu sa nu intampini probleme pe parcursul timpului.

Un credit de nevoi personale te poate ajuta in momentul in care iti doresti sa-ti achizitionezi o masina noua, vrei sa pleci intr-o vacanta sau ai nevoie neaparata de bani pentru a rezolva anumite probleme. La Best Credit consideram ca oricine poate si trebuie sa fie eligibil pentru un credit de nevoi personale deoarece nu stim niciodata ce ne poate rezerva viata.