Credit rapid!

Credit pana la salariu

Stim ce inseamna situatiile neprevazute, dar mai ales, lipsa de bani in momente cheie. De aceea, iti oferim posibilitatea de a lua un credit pana la salariu. Acest tip de credit este suficient pentru a-ti rezolva problemele si a-ti remedia situatia financiara, pana in momentul in care vei primi iar salariul. Din dorinta de a va asigura o situatie financiara stabila si o viata de calitate, va asiguram suport si ajutor pe perioada de creditare, dar si inaintea acesteia. Citeste in continuare pentru a afla cum poti intra si tu in posesia unui credit pana la salariu dobanda 0.

Proiecte noi!

Pana la 60.000 de lei.

Aproape de tine!

Dobanzi avantajoase

Raspuns rapid

Aprobare si procesare rapida.

Cum Functioneaza?

Completeaza datele in aplicatia ON-LINE sau lasa-ne un mesaj. Vei fi contactat de un Consilier BEST CREDIT in mai putin de 24 de ore.

Daca solicitarea ta de credit e aprobata, te asteptam la sediul nostru pentru semnarea Contractului de credit sau vei semna Contractul de credit indrumat telefonic de un Consilier BEST CREDIT.

In functie de optiunea ta, banii iti vor fi virati intr-un cont bancar sau ii vei ridica in numerar de la unul din sediile/punctele noastre de lucru.

Intarzieri

Se accepta intarzieri la Biroul de Credit!

Seniori

Sustinem seniorii, de aceea produsele noastre le sunt si lor disponibile.

Proces rapid

Aplica pentru credit si in maxim 24h ai banii.

Rate fixe

Rate fixe, in moneda RON, pentru a nu fi afectat de cresterea valutara.

 • 1

  Aplica pentru un credit de nevoi personale prin una din urmatoarele modalitati:

  1.Completeaza datele in aplicatia APLICA ON-LINE pentru un credit

  2. Completeaza Formularul de contact

  3. Apeleaza Relatii cu clientii: 0350/919

  4. Vino in punctele noastre de lucru

 • 2

  Completeaza documentele!

  Printeaza, completeaza si semneaza Acordul ANAF, Cererea de credit preliminara si Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Trimite-le scanat la adresa de
  e-mail office@bestcreditifn.ro impreuna cu cartea de identitate sau incarca-le in aplicatia APLICA ON-LINE pentru un credit.

  Documente necesare
 • 3

  Best Credit incepe analiza dosarului.

  Vei primi un raspuns in 24h!

 • 4

  Aprobarea creditului.

  Daca solicitarea ta de credit e aprobata, te asteptam la sediul nostru pentru semnarea Contractului de credit sau vei semna Contractul de credit indrumat telefonic de un Consilier BEST CREDIT.

  In functie de optiunea ta, banii iti vor fi virati intr-un cont bancar sau ii vei ridica in numerar de la unul din sediile/punctele noastre de lucru.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a beneficia de un credit rapid pana la salariu?

Ai nevoie de bani si nu stii care ar fi solutia cea mai potrivita situatiei in care te afli? Opteaza pentru un credit pana la salariu urgent. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul nostru, sa completezi formularul cu datele tale personale din aplicatia ON-LINE sau sa ne lasi un mesaj, pentru ca un consultant financiar sa-ti vina in ajutor. Noi vom analiza datele oferite de catre tine si apoi, iti vom oferi un raspuns. In cazul in care raspunsul nostru va fi afirmativ si cererea ta de credit rapid pana la salariu va fi aprobata, vom continua demersurile pentru ca tu sa poti primi banii in cel mai scurt timp posibil.

Astfel, dupa semnarea contractului pentru un credit online pana la salariu, iti vom oferi posibilitatea de a alege sa-ti transferam banii intr-un cont bancar sau sa-i poti ridica de la unul din punctele noastre de lucru. Cu atat mai mult, avand in vedere ca este un credit online pana la salariu, te scutim de drumuri inutile si acte, pentru a putea intra in posesia lui cat mai mai rapid, iar problemele tale sa fie rezolvate.

Cine poate beneficia de un credit pana la salariu?

Avand in vedere ca Best Credit este format dintr-o echipa de tineri cu experienta in domeniul financiar si pregatita pentru a gasi cea mai buna varianta pentru tine de credit pana la salariu fara dobanda, putem oferi creditare atat persoanelor care figureaza ca restantieri la Biroul de Credit, cat si celor care sunt in varsta si singurele venituri reprezinta pensiile. Indiferent de statutul social si bugetul disponibil, te vom ajuta in gasirea celei mai bune variante de credit online pana la salariu.

Cum te poate ajuta un credit pana la salariu urgent?

Situatiile in care necesitatea de bani creste, sunt diverse: fie a aparut o problema si ai nevoie urgenta de un credit pana la salariu fara card, fie doresti sa-ti achizitionezi ceva sau trebuie sa te deplasezi urgent intr-o locatie. Indiferent de motiv, un credit online pana la salariu, este cea mai buna optiune atunci cand ai nevoie de bani rapid si fara probleme.

Apeleaza cu incredere la Best Credit. Iti vom castiga increderea si vei observa ca te poti baza pe oricare dintre specialistii nostri financiari pentru rezolvarea problemelor tale. Completeaza acum datele din formularul ON-LINE sau lasa-ne un mesaj si vezi daca esti eligibil pentru un credit pana la salariu fara dobanda.