Credit rapid!

Credit pentru restantieri

Stim ce inseamna sa ai nevoie de bani sau de un credit care sa-ti asigure un statut financiar stabil. Mai mult decat atat, suntem constienti de faptul ca o persoana care a trecut printr-o situatie financiara mai delicata si este pe lista restantierilor, reuseste cu greu sa apeleze la un credit de nevoi personale. De aceea, BEST CREDIT va ofera credit nevoi personale pentru restantieri, astfel incat sa nu existe nicio problema si tu sa iti poti continua activitatile fara griji.
Pentru ca oricine merita sa poata apela la un credit pana la salariu pentru restantieri, consultantii nostri financiari va stau la dispozitie pentru a va indruma si pentru a alege varianta de credit potrivita.
APLICA ONLINESUNA ACUM

Proiecte noi!

Pana la 60.000 de lei.

Aproape de tine!

Dobanzi avantajoase

Raspuns rapid

Aprobare si procesare rapida.

Cum Functioneaza?

Completeaza datele in aplicatia ON-LINE sau lasa-ne un mesaj. Vei fi contactat de un Consilier BEST CREDIT in mai putin de 24 de ore.
Daca solicitarea ta de credit e aprobata, te asteptam la sediul nostru pentru semnarea Contractului de credit sau vei semna Contractul de credit indrumat telefonic de un Consilier BEST CREDIT.

In functie de optiunea ta, banii iti vor fi virati intr-un cont bancar sau ii vei ridica in numerar de la unul din sediile/punctele noastre de lucru.

Intarzieri

Se accepta intarzieri la Biroul de Credit!

Seniori

Sustinem seniorii, de aceea produsele noastre le sunt si lor disponibile.

Proces rapid

Aplica pentru credit si in maxim 24h ai banii.

Rate fixe

Rate fixe, in moneda RON, pentru a nu fi afectat de cresterea valutara.

Cum poti opta pentru un credit pentru restantieri?

In cazul in care figurezi ca restantier la Biroul de Credite si este refuzat de banci atunci cand incerci sa aplici pentru un credit cu buletinul pentru restantieri, noi suntem solutia potrivita. Poti apela la un credit ifn pentru restantieri, chiar daca figurezi la Biroul de Credit. Chiar daca noi vom verifica informatiile oferite de acestia, acesta nu este un impediment in obtinerea unui credit bancar pentru restantieri. Astfel, vom reusi, in urma analizei pe care o vom efectua, sa-ti facem un plan de creditare conform nevoilor tale. Ne vom asigura ca nu vei avea de platit mai mult decat veniturile tale lunare si ca vei reusi sa scapi de orice problema care poate aparea pe parcurs. 

Chiar daca figurezi ca restantier la Biroul de Credit, intelegem ca acest lucru i se poate intampla oricui, indiferent de veniturile pe care le are sau de statutul social si ne dorim sa te putem ajuta indiferent de problema. Un credit cu buletinul pentru restantieri este solutia problemelor tale. Poti aplica usor, atat prin completarea unui formular pe platforma ON-LINE, cat si prin mesaj direct, pe site-ul nostru. Suma de creditare difera in functie de nevoi si de venitul lunar pe care il ai. Mai mult decat atat, cu ajutorul unui credit pana la salariu pentru restantieri, iti poti achizitiona masina mult dorita sau poti sa pleci intr-o vacanta cu familia. 

BEST CREDIT este varianta potrivita si de incredere, atunci cand ai nevoie de un credit pentru restantieri. 

De ce sa alegi BEST CREDIT?

BEST CREDIT este o echipa formata din tineri cu experienta si pregatita pentru a te ajuta sa obtii un credit bancar pentru restantieri. Mai mult decat atat, iti vom oferi suport pe toata perioada de creditare si vom alege, impreuna, cea mai buna varianta de credit nevoi personale pentru restantieri, pentru a evita eventualele situatii neplacute. Pentru ca responsabilitatea si transparenta sunt doua valori dupa care ne ghidam, iti vom asigura servicii de calitate.
Aplica si tu acum si vezi daca esti eligibil pentru un credit pana la salariu pentru restantieri. Visele tale vor deveni in sfarsit realitate cu ajutorul echipei BEST CREDIT.
 • 1

  Aplica pentru un credit de nevoi personale prin una din urmatoarele modalitati:

  1.Completeaza datele in aplicatia APLICA ON-LINE pentru un credit

  2. Completeaza Formularul de contact

  3. Apeleaza Relatii cu clientii: 0350/919

  4. Vino in punctele noastre de lucru

 • 2

  Completeaza documentele!

  Printeaza, completeaza si semneaza Acordul ANAF, Cererea de credit preliminara si Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Trimite-le scanat la adresa de
  e-mail office@bestcreditifn.ro impreuna cu cartea de identitate sau incarca-le in aplicatia APLICA ON-LINE pentru un credit.

  Documente necesare
 • 3

  Best Credit incepe analiza dosarului.

  Vei primi un raspuns in 24h!

 • 4

  Aprobarea creditului.

  Daca solicitarea ta de credit e aprobata, te asteptam la sediul nostru pentru semnarea Contractului de credit sau vei semna Contractul de credit indrumat telefonic de un Consilier BEST CREDIT.

  In functie de optiunea ta, banii iti vor fi virati intr-un cont bancar sau ii vei ridica in numerar de la unul din sediile/punctele noastre de lucru.