Despre noi

BEST CREDIT INVEST IFN S.A. este formata dintr-o echipa tanara, formata din profesionisti, capabila sa ofere clientilor consultanta de specialitate, in vederea identificarii celei mai bune variante de creditare si sa raspunda cu promptitudine solicitarilor clientilor.

60261669_420617765438741_3121061779480772608_n

BEST CREDIT INVEST IFN S.A. este o institutie financiara nebancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei si este inscrisa in Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-39-110291/27.11.2014, si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-39-110080/16.02.2018, specializata in acordarea de credite de consum persoanelor fizice, ce urmareste sa asigure clientilor sai servicii de creditare la cele mai inalte standarde, in conditii avantajoase, oferind credite adaptate in functie de nevoile si posibilitatile fiecarui client.

Misiunea

Misiunea BEST CREDIT INVEST IFN S.A. este de a raspunde nevoilor de finantare ale clientilor si de a oferi cu profesionalism produse si servicii de creditare adaptate nevoilor acestora, concomitent cu asigurarea stabilitatii financiare a clientilor sai.

Valorile

RESPONSABILITATE – contractarea de credite cu responsabilitate, dupa un calcul al capacitatii de rambursare, este primordiala deoarece asigura stabilitatea financiara a clientilor.

TRANSPARENTA – BEST CREDIT nu are comisioane ascunse, toate costurile creditului sunt prezentate clientului inca din etapa precontractuala, acestea fiind fixe pe toata perioada creditului, conform graficului de rambursare.

RAPIDITATE – BEST CREDIT raspunde cu promptitudine solicitarilor de finantare ale clientilor, decizia de aprobare fiind emisa in maxim 24h de la prezentarea documentatiei ;

FLEXIBILITATE – BEST CREDIT este o institutie deschisa fata de clienti, simplificand pe cat posibil procedura de acordare a creditelor, cu un efort minim din partea clientilor in privinta documentatiei solicitate.

Respectarea tuturor acestor valori determina maximizarea satisfactiei finale a clientilor nostri.

Experienta si Aptitudini

Consultanta
Credite oferite
Sansa de reusita