Creditul cu buletinul – ce presupune acest tip de imprumut nebancar?

Ai ramas in pana de bani? Trebuie sa faci o achizitie urgenta pentru locuinta sau ai nevoie de o piesa auto scumpa, pentru care nu ai buget disponibil? 

O buna varianta pentru a depasi acest impas financiar este sa optezi pentru un credit online, pe care il poti contracta de la Best Credit IFN.

De cele mai multe ori, obtinerea unui credit presupune o munca uriasa din partea celor care au nevoie de un imprumut. Multe acte doveditoare ale venitului, plus alte documente, multe drumuri la ghiseul bancar si lista poate continua. In plus, un imprumut contractat la banca presupune asteptarea pana la 2 saptamani de la cerere pana la avizul pozitiv.

Insa daca ai nevoie stringenta de bani, cea mai buna solutie este sa apelezi la un IFN. Si totusi, in ce situatii este util un credit cu buletinul? Aflam in randurile care urmeaza.

Asa poti obtine un credit cu buletinul

Daca nu ai suficienti bani pentru a plati o factura, pentru a cumpara frigiderul care tocmai s-a stricat sau pentru a-ti achizitiona un aparat de aer conditionat, pentru arsita care abia a inceput, cea mai buna solutie este sa optezi pentru un credit cu buletinul.

Pentru un astfel de credit, singurele documente de care ai nevoie sunt cartea de identitate si un extras bancar. Intri pe site, completezi datele personale, atasezi copia de pe buletin si extrasul bancar, iar in maximum 24 de ore un consultant Best Credit IFN te va contacta pentru urmatorii pasi.

Ce presupune un astfel de credit?

Creditul cu buletinul este un imprumut pe termen scurt, a carei durata de rambursare este de 92 de zile. Sumele pe care o persoana le poate contracta prin acest tip de credit variaza de la 100 la 4000 de lei, fara a fi necesare garantii sau persoane girante.

Care sunt avantajele unui credit cu buletinul?

Sunt nenumarate. In primul rand, creditul cu buletinul este destinat persoanelor active, care nu au timp de pierdut si vor sa isi rezolve problemele financiare cat mai repede. Creditul cu buletinul se acorda rapid, sunt necesare un numar foarte mic de documente, totul se face online, din intimitatea casei sau intr-o pauza la locul de munca.

Returnarea creditului cu buletinul

Perioada maxima de returnare a banilor este de 92 de zile, iar in cazul in care se depaseste scadenta se adauga o dobanda de penalizare care poate ajunge pana la 2% pe zi, in functie de tipul de IFN.

In ceea ce priveste returnarea banilor, aceasta se poate face in mod automat, la data scadenta, de pe card sau in numerar, la sediile Best Credit IFN sau prin plata cu card bancar in sistem 3D Secure.