Ce te împiedică să economisești bani?

Majoritatea oamenilor își doresc să învețe să economisească bani, fie pentru a-și achiziționa un anumit obiect, fie că vor să-și cumpere o locuință sau o mașină sau pur și simplu vor să plece într-o vacanță. 

Pentru a economisi bani există două practici pe care nu trebuie să le mai aplici. Înainte de toate, nu uita să-ți faci planul financiar pentru luna curentă care să cuprindă cumpărăturile necesare, facturile, ratele și alte cheltuilei despre care știi că vor urma. 

Plata cu cardul

Primul obicei, pe care sigur îl ai și de care trebuie să scapi sau să îl practici mai rar sunt plățile cu cardul. Când efectuezi o plata cu cardul, nu poți avea control asupra banilor pe care îi dai, pentru că de fapt nu realizezi atât de bine costul, neavându-i practic în fața ta. Impactul este diferit față de situațiile în care ești nevoită să scoți bani din portofel.  Deși majoritatea oamenilor folosesc cardul pentru a economisi bani, reușești să faci asta doar dacă vei retrage suma fixă atunci când ai nevoie.

Lista de cumpărături 

O altă modalitate prin care se cheltuiesc banii fără a realiza prea mult în momentul respectiv sunt cumpărăturile. Cea mai bună modalitate de a cumpără doar ce este necesar și de a economisii bani, o reprezintă lista de cumpărături. Aceasta se întocmește înainte de a pleca către supermarket și îți notezi pe ea doar cumpărăturile necesare. Trebuie să respecți atât lista, cât și cantitățile aferente produselor, pentru a nu risca să faci costuri în plus inutil.

De asemenea, poți să faci un test care constă în a lua cumpărăturile din supermarketuri diferite și astfel să observi unde sunt cele mai convenabile prețuri. Din nou și acest fapt te va ajuta să economisești bani, pentru că vei achiziționa produse similare, dar la prețuri mai reduse.

Principalele cauze prin care ajungem să cheltuim inutil sunt cele enumerate mai sus, iar  dacă vei aplica regulile prezentate, vei reuși să controlezi cheltuielile și să nu ajungi într-un impas financiar, ba chiar să economisești.

Dacă ajungi totuși în situația unei crize financiare pentru că nu ai fost atent la cheltuielile pe care le-ai făcut și nu reușești să-ți mai achiți nici măcar facturile, deși ai apelat la credite, pe care de altfel, nu reușești să le achiți, BEST CREDIT îți  vin în ajutor și îți oferă un credit pentru restantieri, pentru că oricine merită să fie ajutat.

Chiar dacă se vor face verificări și vei fi identificat ca restantier la Biroul de Credit, un credit cu buletinul te va scăpa de problemele financiare pe care le ai și te va ajuta să continui, analiza realizându-se pentru ca planul de creditare să corespundă nevoilor tale și pentru a ne asigura că nu vei plăti mai mult decât îţi permiţi. Poți aplica foarte ușor în aplicație sau direct pe site.